foto 01Tijdens de voorgaande winterwandelingen hebben we zo’n beetje alle weertypen meegemaakt variërend van een flets winterzonnetje, hevige sneeuwval, regenbuien, bijtende vrieskou, tot en met een stevige westerstorm waardoor we bijna met zijn allen en onze Ierse wolfshonden van het strand af geblazen werden.

Maar weer of geen weer dat weerhoudt ons er niet van om u van harte uit te nodigen voor de winterwandeling op zondag 8 december, want het  is altijd genieten samen met onze honden op het strand van Noordwijk.

Na de koffie met de bijna traditionele Apfelstrüdel, vertrekken we voor een wandeling van ca. 1,5 uur langs het strand. De honden kunnen zich daar heerlijk uitleven terwijl wij eigenaren, genietend van de rennende honden en al kletsend met elkaar, met de honden mee lopen.

Voor en na de wandeling is er ook aan de lekkere trek gedacht. Informatie en het keuzemenu vindt u onderstaand.

Heel graag tot ziens op 8 december!

De activiteitencommissie

informatie

Onderstaand kunt u zich aanmelden en uw lunchkeuze bestellen door het gevraagde in te vullen en het gewenste vakje aan te vinken. Na uw aanmelding ontvangt u binnen 3 dagen via uw mailadres een bevestiging van uw aanmelding, het locatie adres, tijdstip van aanvang.