Hè…een uitnodiging voor een zomerwandeling……???

Inderdaad, u leest het goed.
Maar waarom een zomerwandeling?

Omdat sommigen van u de periode tussen de Dag van de Ieren in mei en de Najaarswandeling in september zonder activiteit te lang vinden. En omdat u daarmee eigenlijk om een extra activiteit vraagt, en wij altijd proberen uw verzoeken te realiseren, is er nu een zomerwandeling.

Meldt u zich wel aan voor de Zomerwandeling want alleen dan kunnen we u bereiken wanneer er onverhoopt geannuleerd moet worden.
We verzamelen om 10.00 uur bij Kiosk de Ugchelese Berg en vertrekken vrijwel direct voor de wandeling door het hondenbos. Bij terugkomst bij de kiosk kunt u vrijblijvend aan de koffie en/of er een lunch aan vast knopen. Vooraf bestellen is deze keer niet nodig.

Indien het kwik op deze dag onverhoopt tot boven de 25 graden Celsius klimt, kunt u er op rekenen, dat we de zomerwandeling afgelasten in het belang van de honden.
Vandaar ons verzoek als activiteiten-commissie aan u allen: ……indien u een goed regendansje in uw repertoire hebt, gelieve deze dan dagelijks gedurende 15 minuten per dag vol overgave ten tonele te brengen!
Brengt u dan wel uw regenlaarzen mee.

Graag tot ziens op 7 juli.
De activiteitencommissie

de informatie  
datum 7 juli 2018       ( en niet zoals eerder vermeld 8 juli )
dag : zaterdag
locatie : Hondenbos het Leesten, Kiosk de Ugchelse Berg,
 
Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen
aanvang : 10:00 uur
vertrek wandeling : 10:10 uur
einde wandeling : ca. 11:00 uur
meldt u zich wel aan want alleen dan kunnen we u bereiken wanneer we onverhoopt de wandeling moeten afgelasten.   
aanmelden bij:
Nelleke: mobiel 06 5394 1870; [email protected]
Trudy   : mobiel 06 1244 4707; [email protected]
of via onderstaand aanmeldformulier
 aanmelding sluit : uiterlijk op 30 juni 2018 (30-06-2018)
afgelasting volgt bij:
- een temperatuurverwachting van boven de 25 graden Celsius
- of bij minder dan 10 aanmeldingen;
Degenen die zich hebben aangemeld ontvangen daar dan per mail bericht over.. 
LET OP:
1. Houdt u de honden bij op parkeerterrein, bij de kiosk en op terras aan de lijn.flexilijn copy
2. Houdt u de zogenaamde Flexilijnen op een lengte van maximaal 1.20 mtr. dat is dezelfde lengte als een normale riem.
3. Loopse teven worden niet toegelaten, zij zorgen voor te veel onrust onder de reuen!
4. Honden die zich asociaal en/of agressief gedragen kunnen niet worden toegelaten.
5. Én zoals gebruikelijk worden alleen de grotere honden uit de rasgroep windhonden toegelaten, zoekt u dus tijdig  oppas  voor uw andere honden. Met de grotere honden uit de rasgroep windhonden wordt bedoeld: Barsoi, Deerhound, Greyhound. Deze rassen vertonen een zekere mate van gelijkheid qua grootte en gedragseigenschappen. De Galgo Espagnol en de Whippet worden beperkt en aangelijnd (ook aangelijnd tijdens de wandeling) toegelaten. 
Tenslotte:
1. bij aanmelding voor de wandeling verleent u de NIWC conform de avg privacy wetgeving toestemming tot het beheer van de door u opgegeven gegevens zoals: naam; email adres; tel/mobiel/gsm nr.
2. betreffende gegevens zullen beheert worden door: Nelleke &Trudy, activiteitencommissie.
3. betreffende gegevens worden alleen gebruikt tbv de aanmeldingenlijst Zomerwandelingen om u te berichten in geval van afgelasting.
4. bij deelname aan de Zomerwandeling verleent u de NIWC, toestemming tot het publiceren van foto’s, waar u, uw partner, uw kinderen of uw Ierse Wolfshond(en) op staan afgebeeld, in de Shamrock, op de NIWC-website, de NIWC facebookpagina en de facebookpagina’s van de 'clubfotografen’: Saskia Bosch, Karin Bredschneijder, Yuana van IJzendoorn, Bert Kraan, Tiny van Moll, John van Rooij, Hans Zantingh

Indien u geen toestemming wil verlenen ten aanzien van bovenstaande kunt u dit per mail laten weten aan Trudy Zantingh, secretaris [email protected].

© Juni 2018 – Nederlandse Ierse Wolfshond Club
Deelname aan een door de NWC georganiseerde activiteit geschiedt op eigen risico. De NIWC kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade aan u of uw eigendommen of voor schade door u of uw hond(en) aangebracht aan eigendommen van derden.
 
Aanmeldformulier:
vul het gevraagde in, vink bij beveiliging het vakje bij 'ik ben geen robot' aan en klik op verzenden. Na enige seconden leest u op een kleiner scherm dat uw aanmelding succesvol is verzonden. Ontvangt u deze melding niet dan is uw aanmelding niet verzonden omdat u het formulier niet volledig heeft ingevuld of omdat u het vakje 'ik ben geen robot' niet heeft aangevinkt. Probeert u het daarom nog eens. Succes!