2018 foto winter 03Na samen met de honden volop van het mooie najaar en het daarbij behorende kleurenspektakel van de herfstbladeren te hebben genoten begint het mijmeren over de komende winter. De gezelligheid van de winteravonden, Kerstmis, de wandelingen met de honden door een bevroren, verstild landschap.
Om de winter in te luiden nodigen wij u en uw Ierse Wolfshond(en) van harte uit voor de winterwandeling op het strand van Langervelderslag bij de hartverwarmende locatie St(r)andplaats Nederzandt (voor de uitnodiging klik HIER)
Zondag 9 december a.s. vanaf 11.30 uur ontmoeten we elkaar daar om na de koffie met apfelstrudel het duin af te lopen naar het strand waar we al wandelend en kletsend kunnen genieten van onze honden die zich vermaken op dit heerlijke strand.
Graag tot ziens op de 9de december!
De activiteitencommissie

Onderstaand kunt u zich aanmelden en uw lunchkeuze bestellen door het gevraagde in te vullen en het gewenste vakje aan te vinken. Na uw aanmelding ontvangt u binnen 2 dagen via uw mailadres een bevestiging van uw aanmelding, het locatie adres, tijdstip van aanvang.