Henny van den Berg

HennyHenny van den Berg
* 13 juli 1952 † 11 december 2016

Na een langdurig verblijf in het ziekenhuis is afgelopen zondag 11 december 2016  Henny van den Berg in aanwezigheid van haar echtgenoot Pierre en haar hartsvriendin Monique (van Boxtel) in haar woonplaats Amsterdam op 64 jarige leeftijd overleden.

Het afscheid van Henny heeft vandaag, 13 december 2016, in besloten kring plaatsgevonden. Op verzoek van de familie wordt het overlijden van Henny eerst nu pas in de openbaarheid gebracht.

In Henny verliezen wij niet alleen een Ierse Wolfshonden fokker van formaat maar ook een bevlogen bestuurslid die zich als voornaamste doel had gesteld een betere gezondheid proberen te realiseren voor haar prachtige ras de Ierse Wolfshond.
Daarnaast verliezen wij een creatief, humoristisch, intelligent, meer eerlijk dan beleefd mens, maar vooral een heel dierbare vriendin.

Monique van Boxtel & Trudy Zantingh

Uw eventuele condoleance kunt u mailen naar:
Monique Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Trudy Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.