Nieuwjaarswandeling 10 januari 2016

2016-nieuwjaarswandeling-run

Met een zeer geslaagde nieuwjaarswandeling/bijeenkomst heeft de NIWC het jaar 2016 ingeluid. Niet minder dan 40 deelnemers en 36 honden waren naar restaurant Bosch en Duin aan de rand van natuurgebied de Drunense Duinen getogen om te genieten van een prachtige wandeling door de bossen en zandheuvels.

2016-nieuwjaarswandeling-fotograafIngelast in het programma was een fotosessie van freelance-fotograaf Lars van den Brink met in de hoofdrol onze Ierse viervoeters, die vrijwel zonder regie en begeleiding van hun baasjes massaal door het zand raceten, geheel tot tevredenheid van de fotograaf. De foto's zijn bedoeld als onderdeel van een speciaal landschapsproject.Dit alles onder ideale weersomstandigheden: zon, wind en een aangename (bijna zomerse) temperatuur.
Met als afsluiting een toost op het nieuwe jaar en een goede verzorgde lunch. Een jaar, zoals voorzitter Maarten Gerrits in zijn toespraak meldde, cruciaal kan worden voor het voortbestaan van ons Ierse Wolfshondenras. 2016-nieuwjaarswandeling-human-and-hound

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016-nieuwjaarswandeling-water