In memoriam Annie Spaans

Vandaag (20 mei) bereikte ons het zeer trieste bericht dat mevrouw Annie Spaans-Kuijper aan het begin van de middag is overleden aan de gevolgen van een eenzijdig auto-ongeluk wat haar afgelopen maandagmorgen met haar buurvrouw is overkomen.

23-november-1932 * Annie Spaans-Kuijper * 20-mei-2014Annie Spaans is zeker geen onbekende binnen het Ierenwereldje, sinds zo'n 34 jaar heeft zij samen met haar man Wim diverse Ierse Wolfshonden gehad. De huidige Ier van Annie en Wim 'Kees' genaamd stond tot haar grote trots prominent in Shamrock nr. 1  2014 in de rubriek Klavertroef vanwege het behalen van de 7-jarige leeftijd.

Gedurende vele jaren was Annie lid van de Ierdie en was zij met haar Ier(en) man Wim en dochter Nelleke aanwezig op diverse clubdagen. In 2000 maakte Annie de overstap naar Stichting de Ierse Wolfshond, thans NIWC, waar ze samen met Wim op praktisch alle activiteiten acte de presence gaf.

Annie was een vrouw die vanuit haar enorme liefde voor en betrokkenheid bij het ras, haar hart op de tong droeg en haar mening niet onder stoelen of banken stak. Dat leverde soms wat frictie op maar door er wat humor aan toe te voegen lukte het haar meestal om de frictie weg te nemen. Kenmerkend voor Annie was dat ze zeer trouw en loyaal was in haar vriendschappen maar ook naar de Stichting/NIWC toe was haar trouwe loyaliteit, kritisch maar onvoorwaardelijk.

De  afgelopen jaren heeft Annie, hoewel ze zelf te maken kreeg met een achteruitgaande gezondheid, de zorg voor haar man Wim volledig op zich genomen een taak die ze met verve heeft uitgevoerd.

We wensen haar man Wim, haar kinderen en overige familieleden heel veel sterkte bij dit voor hen grote verlies.

Het bestuur.



De crematieplechtigheid vindt plaats op maandag 26 mei 2014. Als u een bericht van deelneming wil sturen naar de heer Wim Spaans kunt u zijn adres per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.opvragen bij het secretariaat.