Nieuw lid activiteitencommissie

Nelleke Visee is het nieuwe lid van de activiteitencommissie. Nelleke, voor de meeste niwc-ers geen echt onbekende, heeft al jaren Ierse Wolfshonden en heeft veel ervaring in het bedenken en organiseren van  activiteiten. We verheugen ons op een plezierige samenwerking! Onderstaand stelt Nelleke zich aan u voor.

Nelleke ViseeGraag wil ik mij even voorstellen als lid van de activiteitencommissie binnen de niwc.

Ik ben na 20 jaar in een eigen onderneming in ruitersportartikelen in Brabant nu in een wat rustiger vaarwater aangeland, heb daardoor nu wat meer tijd ter beschikking en hoop dat ik vanuit mijn affiniteit met de Ierse wolfshonden hierin wat kan bijdragen. Ik ga het in elk geval proberen.

Ik woon in huwelijkse vorm al heel lang samen met Peter, Skunk (ruwharige teckelreu) en Ruarc ( onze Ierse wolfshondreu van 7,5 jaar) en sinds een half jaar wonen we in Dordrecht. Tevens hoort in een wat andere vorm ook mijn 26 jarige kwpn-ruin Expres bij deze gezinsvorm.

Leuk vind ik het om mee te denken aan de klank en kleur van de activiteiten binnen de club en ga zeker proberen hierin een inspirerende factor in te worden.

Ik zie ernaar uit iedereen te ontmoeten en volgens mij is dan de eerste gelegenheid de kampioensclubmatch in Heteren op 4 mei a.s. met vanzelfsprekend graag hetzelfde weer als vorig jaar daarbij! Tot dan!

Nelleke Visee