2017 dvdi

Eind mei is het weer zover! De Dag van de Ieren.
We gaan met onze honden wederom de sfeer bepalen en opleuken in de prachtige tuinen van Kasteel de Kelder in Doetinchem.

Sleutelwoord van vandaag is: gezamenlijk. Voor de verandering willen we met u en uw Ierse Wolfshond(en) een gesprek aangaan over het-maakt-niet-uit-wat, zolang het de Ierse Wolfshond betreft.

Het kan hier bijvoorbeeld gaan over hetgeen wat de Ier voor u zo bijzonder maakt of over wat u juist tegenvalt aan de Ier. Of over hoe slim, leuk en ondeugend uw Ier kan zijn. Of over de positieve en negatieve eigenschappen van het ras in het algemeen. Of over gedrag/temperament. Of over de omgang van de Ier met andere honden, of vacht onderhoud.

Kortom we horen graag uw verhalen of vragen over uw dagelijkse beslommeringen en soms zo bijzondere ervaringen met uw Ier.
Maar ook is er ruimte voor het voordragen van gedichten en verhalen of het zingen van een lied.
Het delen van uw ervaringen met uw Ierse Wolfshond is niet alleen leuk maar ook de herkenbaarheid zal groot zijn. Hennie Dubbeldam en Trudy Zantingh gaan dit ervaringen/vragen gesprek leiden(/lijden). 

Als onderdeel van het programma hebben we Lyske Sloots bereid gevonden om met haar trekharmonica wat Ierse liederen ten gehore te brengen en kunt u naar hartenlust meezingen.

Én u kunt uw Ier met of zonder u laten portretteren  door onze hoffotograaf Yuana van IJzendoorn.
Uiteraard gaan we ook wandelen!

De lunch kunt u van tevoren bestellen. En bij de, ter plaatse te bestellen, koffie is er ‘home baked appeltaart’ by Nelleke.

Graag tot 27 mei aanstaande!

Onderstaand kunt u zich aanmelden en uw lunchkeuze bestellen door het gevraagde in te vullen en het gewenste vakje aan te vinken.