Activiteiten

Dag van de Ieren, mei 2018
Zondag 27 Mei 2018, 11:30am - 04:00pm
Hits : 777
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vrijdag 25 mei 2018

Betreft: afgelasting Dag van de Ieren 27 mei 2018

Beste NIWC-er,

Vanwege de te verwachten extreme warmte, zoals die nu voorspelt wordt voor aanstaande weekeinde vinden we het na uitgebreid overleg niet verantwoord om de Dag van de Ieren onder deze omstandigheden te laten doorgaan. En hebben we besloten om De dag van de Ieren op zondag 27 mei as. af te gelasten.
Hoewel we het net als u erg jammer vinden vertrouwen we op uw begrip voor dit besluit waarbij we het belang van onze Ieren voorop hebben gesteld. De door u al betaalde lunch(es) zal door de penningmeester z.s.m. aan u worden teruggeboekt.
Dit was het ‘slechte’ nieuws.

En dan nu het ‘goede’ nieuws:
We verplaatsen de Dag van de Ieren naar zondag 2 september 2018. Ook op het Kasteel in Doetinchem met hetzelfde programma. Kortom zet 2 september alvast in uw agenda! Te zijner tijd ontvangt u natuurlijk een uitnodiging en de overige informatie. De Najaarswandeling die voor zondag 9 september gepland staat komt te vervallen. 

Tenslotte hebben we nog iets nieuws: de zomerwandeling, bedoelt om in de vakantietijd elkaar en onze Ieren nog even te ontmoeten voor een korte wandeling en om gezellig even bij te kletsen. De zomerwandeling vindt plaats op zaterdag 7 juli 2018, bij de Geffense Plas in Oss. Uiteraard ontvangt u hierover via de mail binnenkort de uitnodiging en informatie.

Een fijn weekend en graag tot ziens.

Hartelijke groet,
Nelleke en Trudy
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.