Activiteiten

vr feb 02 @10:00AM - 05:00PM
Eindhoven
za feb 03 @10:00AM - 05:00PM
Eindhoven
zo feb 04 @10:00AM - 05:00PM
Eindhoven
vr feb 23 @ 8:00PM - 09:30PM
Algemene Leden Vergadering 2018

Gezellig, drukke nieuwjaarswandeling

20180107 nieuwjaar chaam 002

Nieuwjaarswandeling vandaag 7 januari in Chaam, 35 personen, 30 honden, prachtig weer, mooie wandeling, beetje veel bagger en blubber, gloedvolle nieuwjaarsspeech door Maarten Gerrits (voorzitter) gevolgd door een Nieuwjaars-toost en aansluitend een heerlijke lunch.
Dank aan de goed gemutste aanwezigen, onze prachtige honden, gastvrije locatie, de vriendelijke bediening en de organisatie.

Lees meer

De Winterwandeling was een echte winterwandeling

© 2017 winterwandeling niwc

Sneeuw, veel sneeuw, paar afezggingen, snijdende wind, koude handen en gezichten, goedgevulde mandjes met Sint- en Kerstsnoep op de tafels, leuke kerstcadeautjes voor de honden, heerlijke lunch © 2017 Winterwandeling niwcen vooral gezellige al dan niet ondergesneeuwde niwc-ers en hun Ieren. Kortom het was weer genieten! Dank aan de organisatie, de locatiehouder en de bediening.
Filmpje zien? klik HIER

DNA onderzoek naar botkanker gestart

dna onderzoek

Zoals u, als regelmatig deelenemer aan het door de niwc georganiseerde hartonderzoek voor onze Ieren, wel weet neemt dr. Vollmar twee buisjes bloed af bij iedere hond die voor het eerst een hartonderzoek bij haar ondergaan. Ëén buisje bloed is voor het dna-onderzoek naar DCM.  Het andere buisje bloed is bestemd voor dna-onderzoek naar botkanker, helaas een tweede meest voorkomende oorzaak van overlijden in het ras.

Inmiddels heeft dr. Vollmar zo'n 640 buisjes bloed voor het dna-onderzoek naar botkanker afgenomen en is het dna-onderzoek in okt. jl van start gegaan. Niet onbelangrijk om te vermelden is dat beide dna-onderzoeken naar de twee meest voorkomende oorzaken van overlijden in ons ras, ons als eigenaren of als club niets kosten. Het enige wat wij hoeven te doen is een keer met onze hond naar het niwc-hartonderzoek te gaan.

Wij danken u voor uw medewerking en hopen u zo snel mogelijk van de bevindingen van het dna-onderzoek op de hoogte te kunnen stellen.

 

Controle op juiste tenaamstelling bankrekening

eurotekenDe banken gaan scherper controleren op naam en banknummer de Rabobank is hier al mee begonnen en de afkorting NIWC,  zoals door ons vermeld op facturen voor adverteren of voor de contributie, wordt bij 'ten name van' niet langer geaccepteerd. Bij ten name van moet nu voluit worden vermeld: Nederlandse Ierse Wolfshond Club.
Het rekeningnummer is: NL84 INGB 0006 0564 49.
Met excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Pim van Esseveldt, penningmeester
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
T. 0182 521061 (11.00 - 12.00 uur)

  • 1
  • 2