Activiteiten

zo sept 02 @11:30AM - 03:30PM
Dag van de Ieren, september 2018
za sept 08 @10:00AM - 05:00PM
Rotterdam
zo sept 16 @10:00AM - 05:00PM
Jonge Honden- en Veteranen Dag
za sept 29 @10:00AM - 05:00PM
Maastricht
vr okt 19 @ 9:00AM - 04:00PM
Hartonderzoek
za nov 03 @10:00AM - 05:00PM
Bleiswijk

In memoriam Ronja

Ronja
Op 30 mei 2016 werd ze door Elly bij ons gebracht...
om meer te lezen klik HIER.

Nog enkele teefjes beschikbaar bij kennel v. Soffelt

annabelle pupje

Er zijn nog enkele teefjes beschikbaar. De pupjes zijn geboren begin juni '18 bij kennel v. Soffelt.. Voor meer informatie klik HIER 

Dag van de Ieren in de herkansing

U weet het misschien nog wel, in mei jl. waren we genoodzaakt om wegens de te hoge temperatuurverwachting de Dag van de Ieren te annuleren.
Maar…….zondag 2 september aanstaande is het dan zover de Dag van de Ieren in de herkansing!
We gaan in met onze honden wederom de sfeer bepalen en opleuken in de prachtige tuinen van Kasteel de Kelder in Doetinchem.
Meer lezen en/of aanmelden? Klik HIER
Tot ziens in Doetinchem!

Welkom bij de Nederlandse Ierse Wolfshond Club

De Nederlandse Ierse Wolfshond Club (NIWC) heeft als belangrijkste doelstelling de instandhouding en verbetering van het Ierse Wolfshondenras, de bevordering van de gezondheid en het welzijn van de tot dit ras behorende honden in het algemeen en het voorkomen en bestrijden van erfelijke gebreken van dit ras in het bijzonder.

De Nederlandse Ierse Wolfshond Club (NIWC) komt voort uit Stichting de Ierse Wolfshond (SIW) en neemt vanaf 1 januari 2012 de taken van de SIW over. De NIWC is opgericht doordat de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland sinds 2009 niet langer de regel 1 vereniging per ras hanteert. Daardoor is het voor de NIWC mogelijk om lid te worden van de vereniging de Raad van Beheer, waardoor de NIWC via de erkennig als rasvereniging nationaal en internationaal zich nog sterker kan maken voor ons ras.

De NIWC heeft als doelstelling: de instandhouding en verbetering van de Ierse wolfshond. Reden hiervoor is dat de gezondheid van de Ierse wolfshond te weinig aandacht krijgt en wij daardoor het risico lopen dat binnen een aantal jaren ons ras niet meer bestaat. Wij zijn van mening dat wij alles op alles moeten zetten om te voorkomen dat ons unieke ras verloren gaat.

Lees meer