Activiteiten

zo mei 27 @11:30AM - 04:00PM
Dag van de Ieren
za juni 09 @10:00AM - 05:00PM
KC de Baronie (openlucht)
za juni 23 @10:00AM - 05:00PM
Zwolle
za juni 30 @10:00AM - 05:00PM
hartonderzoek
zo juli 08 @11:00AM - 03:00PM
Zomerwandeling (nieuw)

Dag van de Ieren 27 mei 2018

© foto Yuana van IJzendoorn | NIWCEind mei is het weer zover! De Dag van de Ieren.
We gaan met onze honden wederom de sfeer bepalen en opleuken in de prachtige tuinen van Kasteel de Kelder in Doetinchem.

Sleutelwoord van vandaag is: gezamenlijk
Voor de verandering willen we met u en uw Ierse Wolfshond(en) een gesprek aangaan over het-maakt-niet-uit-wat, zolang het de Ierse Wolfshond betreft.

Het kan hier bijvoorbeeld gaan over hetgeen wat de Ier voor u zo bijzonder maakt of over wat u juist tegenvalt aan de Ier. Of over hoe slim, leuk en ondeugend uw Ier kan zijn. Of over gedrag/temperament. Of over de positieve/negatieve eigenschappen van het ras in het algemeen. Of over de omgang van de Ier met andere honden of vachtonderhoud.

Kortom we horen graag uw verhalen of vragen over uw dagelijkse beslommeringen en soms zo bijzondere ervaringen met uw Ier. Het delen van uw ervaringen met uw Ierse Wolfshond is niet alleen leuk maar ook de herkenbaarheid zal groot zijn. Hennie Dubbeldam en Trudy Zantingh gaan dit ervaringen/vragen gesprek leiden(/lijden). Maar ook is er ruimte voor het voordragen van gedichten en verhalen of het zingen van een lied.

Als onderdeel van het programma hebben we Lyske Sloots bereid gevonden om met haar trekharmonica wat Ierse liederen ten gehore te brengen en kunt u naar hartenlust meezingen. Én u kunt uw Ier met of zonder u laten portretteren  door onze hoffotograaf Yuana van IJzendoorn.
Uiteraard gaan we ook wandelen!

De lunch kunt u van tevoren bestellen. En bij de, ter plaatse te bestellen, koffie is er appeltaart home baked by Nelleke.

Graag tot 27 mei aanstaande!

informatie  
datum : 27 mei 2018 (27-05-2018)
dag : zondag 
locatie : kasteel de Kelder, Kelderlaan 10, 7009 BV Doetinchem
aanvang : 11:30 uur / vertrek wandeling: 12:10 uur
einde : einde ca. 15:30 uur
niet vergeten : kleedje, drinkbak voor uw Ier, stoeltje, regenkleding voor uzelf.
lunch  :alleen vooraf te bestellen. Er kunnen ter plaatse geen gerechten worden besteld!

u kunt uw lunch
samenstellen uit

 

 

 

: soep van de dag à € 2,50
: krentenbol à € 1,-
: broodje ham of kaas à € 1,50
: broodje bal gehakt à € 2,50 
: broodje eiersalade à € 2,-
: broodje gezond à € 3,-
: appel, sinaasappel, banaan à € 0,50 p/stuk
: glas melk à € 1,- per glas

koffie, thee : ter plaatse te bestellen
appelgebak home baked by Nelleke : à € 3,- de opbrengst komt ten goede aan de reservering gezondheid
overige consumpties : ter plaatse te bestellen
   
 aanmelden bij : Nelleke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  mobiel: 06 5394 1870
: Trudy   : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     
  mobiel: 06 1244 4707
: online via website klik HIER
aanmelding sluit uiterlijk op
: maandag 21 mei 2018 (21-05-2018)
  of eerder bij het bereiken van het maximale aantal deelnemers
De bestelde lunches moeten 22-05-2018 aan de locatie worden doorgegeven. Dat brengt met zich mee dat het totale aantal doorgegeven lunches moet worden voldaan. Daardoor kunnen we uw bestelling, als u onverhoopt niet aanwezig kunt zijn op 27 mei, helaas niet aan u terugbetalen. We vertrouwen op uw begrip in deze!
Geen lid van de NIWC? U bent met uw Ierse Wolfshond(en) van harte welkom Echter we vragen u wel om vooraf € 5,- p.p. te voldoen als bijdrage aan de door de NIWC gemaakte kostenop: IBAN: NL84 INGB 000 605 6449 (BIC: INGBNL2A)  tnv: Nederlandse Ierse Wolfshond Club, ovv. bijdrage Dag van de Ieren 2018  
   
LET OP:
Houdt u de honden in de tuin van en rondom het kasteel aan de lijn. Er wordt tijdens de wandeling aangegeven waar ze los mogen!
Én zoals gebruikelijk worden alleen de grotere honden uit de rasgroep windhonden toegelaten, zoekt u dus tijdig  oppas voor uw andere honden. Met de grotere honden uit de rasgroep windhonden wordt bedoeld: Barsoi, Deerhound, Greyhound. Deze rassen vertonen een zekere mate van gelijkheid qua grootte en gedragseigenschappen.  De Galgo Espagnol en de Whippet worden beperkt en aangelijnd (ook aangelijnd tijdens de wandeling) toegelaten.
LOOPSE teven worden NIET toegelaten, zij zorgen voor te veel onrust onder de reuen! Honden die zich asociaal en/of agressief gedragen kunnen niet worden toegelaten.  

NB: bij deelname aan de Dag van de Ieren verleent u de NIWC, automatisch toestemming tot het publiceren van foto’s, waar u, uw partner, uw kinderen of uw Ierse Wolfshond(en) op staan afgebeeld, in de Shamrock, op de NIWC-website,de NIWC facebookpagina en de facebookpagina’s van de ‘clubfotografen’ Yuana van IJzendoorn, Saskia Bosch en John van Rooij

© April 2018 – Nederlandse Ierse Wolfshond Club
Deelname aan een door de NWC georganiseerde activiteit geschiedt op eigen risico. De NIWC kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade aan u of uw eigendommen of voor schade door u of uw hond(en) aangebracht aan eigendommen van derden.